dinsdag 15 mei 2012

Weblog niet leesbaar vanuit China

Om te beginnen even een huishoudelijke mededeling voor al onze volgers op dit Weblog. Het blijkt dat vanuit China blogspot op dit moment geblokkeerd is zodat wij wel berichten kunnen plaatsen maar niets kunnen lezen :-(

Dit soort blokkades schijnen vaker voor te komen, zo nu en dan zullen we dan ook kijken of we weer kunnen lezen wat we publiceren. Reacties op blogspot kunnen we helaas nu dus ook niet inzien, als we over een maand in Vietnam aankomen zal dit geen probleem meer zijn.

We zijn wel gewoon te bereiken per e-mail.

Groet van Erik en Anouk (want Robin slaapt al)

Location:Beijing, China

Het vertrek

Zaterdagavond stond Opa Lok voor de deur om lekker met ons uit eten te gaan. Robin had voor Japans gekozen om alvast in Aziatische sfeer te komen. We hebben heerlijk gesmuld en nog even geoefend met de eetstokjes. Het was een gezellige avond en een leuk afscheid voor de lange tijd dat we weg zullen zijn.

Op Zondagochtend was het vroeg opstaan om op Schiphol te gaan ontbijten. Het was weliswaar moederdag maar dat hadden we al naar zaterdagochtend verplaatst. Na ons Schiphol ontbijt schoven Anne (hartsvriendin van Robin), broer Tim en hun ouders aan om ons uitgeleide te doen.


Rond 10en was het dan tijd om onze bagage in te checken en door de douane te gaan. Met twee rugzakken van 14,5 kg en een van 17,5 kg hadden we een erg nette score voor drie personen voor drie maanden. Na een afscheidslunch van een broodjekroket vertrokken we naar de Gate waar onze vlucht richting Moskou netjes op tijd vertrok.


Anouk, Erik & Robin

Location:Amsterdam