donderdag 10 mei 2012

Nu echt aftellen


Het echte aftellen is begonnen nu. Nog 3 nachtjes slapen en dan op naar schiphol. Vorige week hebben we ons visum voor vietnam geregeld, wat een mooie visa hebben ze toch daar. Een fraaie sticker met in het vietnames de tekst erop. De foto hiernaast is niet ons visum hoor maar een plaatje zo van het www geplukt ;-) Vanaf 11 juni mogen we vietnam in, moeten we het toch zolang in china volhouden:-)


Robin blijft nu trakteren en afscheid nemen. Eind april was ze voor het laatst bij de BZO, dus trakteren. De juffen waren enthousiast over onze reis, vanaf volgende week zijn we hier te volgen hoor dames. Dit weekend kwam haar vriendin Anne logeren, de dametjes zullen elkaar tot eind augusus moeten missen dus dat was wel een logeerpartijtje waard. Eerst samen prinsessendingen doen, dat houdt in de verschillende prinsessenschoenen en jurken uitwisselen en dansen op de muziek van de musical van groep 2.


En na het eten in nachtpon op de bank onder een dekentje liggend een filmpje kijken onder het genot van een bakje chips. De dames waren tevreden hoor. Het slapen wilde niet zo lukken want er was teveel te bespreken zo met zijn tweetjes in een bed maar om 22:45 vielen toch de oogjes dicht. 's morgens hebben de dames croissants gebakken en hebben we heerlijk ontbeten.